-----------------------------------
namasi
03 Oct 2019 00:24


-----------------------------------
Imi cer scuze pentru ca raspund asa greu,dar eu insotesc copii in fiecare zi, dimineata mergem la scoala, terminam scoala pe la ora 12.00 venim acasa, mancam si schimbam hainele si plecam la terapie.Ne intoarcem acasa pe la ora 17.00 mancam si rezolvam temele pentru scoala si ceva suplimentar.La ora 21.00 ii bag la somnic si cobor in atelier sa.mi termin si eu treaba. Momentan atelierul este in reorganizare deorece vreau incep sa instruiesc copii in lucruri practice, am inceput cu ei constructia a doua arcuri cu sageti.
       In primul rand vreau sa va multumesc pentru promtitudinea dumneavoastra si pentru sfaturi.
       Am inceput sa recitesc subiectele forumului, mai am de citit si voi citi, in princiupiu nu incep sa fac un lucru fara sa fiu sigur ca il voi termina si va fi functional,( toti apropiatii imi reproseaza ca sunt prea perfectionist) am inceput sa lucrez la macheta telescopului, fiind un domeniu necunoscut pentru mineincerc sa vizualizez ce probleme voi avea cand il construiesc.
Neavand experienta, m.am gandit sa construiesc un telescop reflector  asemanator cu cu poza de la avatar a domnului Mircea Pteancu, oglinda  500mm apertura, lungimea dist. focala 2000 mm, inca nu stiu ce ocular voi folosi si nu am calculat oglinda care reflecta in ocular.
	Multumesc pentru sfat domnule 2SKY pentru inceput voi cumpara un telescop, unde urmeaza 
sa cer sfaturi pentru a incepe cat mai curand obervatiilecu copii si in parallel o sa lucrez la teescopul mentionat.
        Am comandat table de aluminiupentru constructia tubului, electrozi pentru sudura aluminiu, o sa fac o unealta de slefuit grosier electrica (am comandat piese), am comandat sticla float pentru a ma familiariza cu slefuitul, nu am gasit sa cumpar in RO abrazivi de calitate si cantitati mai mici, am gasit pe forum o firma din Germania (http://www.stathis-firstlight.de/spiegelschleifen/materialeng.htm) cred ca o sa cumpar din Germania. In peralel ma documentez despre automatizare, urmeaza si documentarea sectiunii foto. In parallel cu copii urmam un curs de robotica, care sigur va ajuta.

Scuze pentru greselile de scriere.