-----------------------------------
gheorghe adrian
07 Noi 2019 12:43

De ce se atrag corpurile
-----------------------------------
Saiph

Si cu ce ar fi mai prejos perturbatia potentialului gravific decat fluxul eteric de aspiratie? Si daca nu au viscozitate, cum mai interactioneaza cu substanta corpurilor pe care le afecteaza? Si ce mai sunt si eteronii astia?

Eu cred ca din intalnirea fluxurilor eterice de aspiratie de sensuri contrare apare in spatiu depresiunea din care se naste forta de atractie dintre corpuri. Intalnirea fluxului de aspiratie al corpului masiv cu fluxul de aspiratie si cu campului de inertie al corpului de masa mica, ar muta in permanenta pozitia punctului de presiune minima sub normala la axa comuna, dusa din centrul corpului de masa mica, determinand curbarea traiectoriei rectilinii si generand orbitarea corpului de masa mica in jurul corpului de masa mare
Despre eteronii domnului Ioan Iovit Popescu, daca spune ca au o masa, chiar foarte mica, inseamna ca ar fi totusi structuri dinamice comlexe care sunt in interactiune cu spatiul fizic. Deci nu ar fi atomii eterului. Atomii eterului ar fi granulele de spatiu dintr-o teorie a spatiului granular a lui Alexandru Proca. (Dar am citit undeva ca teoria spatiului granular ar fi facuta tot de Einstein). Atomii eterului ar fi absolut rigizi nedeformabili, indestructibili si inponderabili, fara de structura dinamica (fara de miscare interna proprie), lipiti unii de alti (fara spatii goale intre ei), dar fara atractie, si fara repulsie sau frecare intre ei intre ei. Mai cred ca acele turbioane eterice elementare din componenta fluxului de aspiratie, care ar lua nastere la rotatia foarte rapida a nucleonilor, ar putea fi asimilate gravitonilor, care ar fi totusi niste structuri dinamice.