-----------------------------------
URANUS7
08 Ian 2020 21:59

Reuniunea Nationala Astronomy.ro 2020 SESIUNEA DE PRIMAVARA
-----------------------------------
La Multi Ani  tuturor membrilor Astronomy.ro!  :) 
Deschidem aici un nou topic pentru Reuniunea Na&#539;ionala Astronomy.ro 2020 - SESIUNEA DE Primăvara.
Este foarte important sa facem asta cat mai devreme pentru a ne asigura disponibilitatea cabanelor func&#539;ie de alegerea exacta a perioadei in care organizam sesiunea, corelând evident, cu fazele Lunii.

In curând se va ini&#539;ia un sondaj legat de alegerea weekend-ului optim in acest sens, astfel ca fiecare sa-si spună punctul de vedere in mod democratic. Vom pune aici, in cateva zile, linkul pe cre puteti vota.
Aten&#539;ie însa, insistam ca votul sa fie exercitat DOAR DE CEI CARE DORESC SA VINA.
Amintesc aici ca anul trecut am ales perioada 24-26 Mai dar alegerea pentru luna Mai cred ca este mai inspirata &#539;inând seama ca nop&#539;ile vor deveni ulterior din ce in ce mai scurte.
Daca hotărâm cat mai repede putem încă rezerva cabanele pentru orice data si in plus, am putea oferi unora ocazia sa-si aleagă perioada concediului fără sa o suprapună peste eveniment, la care evident, va putea veni.

Va voi tine aici la curent cu evolu&#539;ia evenimentelor legate de organizare.
Cei care vor dori sa vina indiferent de data alegerii pot deja sa ma anun&#539;e de pe acum ca sa &#537;tiu sa-i trec in tabel.

Cer senin!