-----------------------------------
CAdi
31 Ian 2020 20:29


-----------------------------------
Observ spirala Fibonacci in grafica de mai sus

Da, buna observatia. 
,,Șirul lui Fibonacci este probabil cea mai des întâlnită relație care apare în natură.
 Îl putem vedea în cochiliile melcilor, dispunerea semințelor de floarea soarelui pe calota florii,
 în modelul de pe aripile libelulelor, în dispunerea hexagoanelor din fagurii albinelor
 și forma Căii Lactee sau a altor galaxii.
 Șirul e compus dintr-o secvență denumere: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144&#8230;fiecare număr
 fiind egal cu suma numerelor dinainte și diferența următoarelor două numere.
 De exemplu 0+1=1; 1+1=2; 1+2=3  iar 5-3=2,8-5=3,13-8=5 etc urmariti sirul.

http://epochtimes-romania.com/news/universul-prin-sirul-lui-fibonacci-si-sectiunea-de-aur---211701

Acum cititi si cele ce am scris in ,,Masina Timpului'' din topicul ,,Navele spatiale ale viitorului....."
pag .3,4 si 5. ca sa intelegi mai bine, ce am scris la vremea respectiva...

Observ atat la el cat si in viata mea ca, timpul isi respecta statutul de vector, se dilata accelerat.

SPIRITUL (pentru multi nu exista) este el insusi rodul unei dimensiuni, rodul scurgerii timpului.

Daca va uitati cu atentie pe graficul care arata vectorul timp , veti observa ca desi el se dilata
sau creste, numerotatia este inversa exact ca in sirul Fibonacci....

Altfel spus, desi ne nastem si crestem (timpul se deruleaza spre viitor), viata noastra se indreapta
spre moarte (clipele noastre sunt numarate) si spre distrugerea corpului (entropia creste)