-----------------------------------
Dbird
15 Apr 2020 09:11


-----------------------------------
Asa cum mai ziceam, intotdeauna cei ce sunt la inceput de drum ... tin enorm la parerile lor ... cateodata te intrebi de ce mai suntem intrebati :) ... atentie, am mai zis ca toti am trecut prin aceasta "mandrie de inceput" deci este de inteles. Tudor si multi dintre noi am spus ... cititi, invatati mai intai si apoi actionati. Este totusi greu de presupus, ca cineva neinitiat va descoperi un binoclu ideal inaintea unor "obsedati maniacali" ai binoclurilor care sunt aici pe forum ... :) :) :) nu zic nume ca trebuie sa ma acuz si pe mine :) ... dar intotdeauna fenomenul sus pomenit este prezent :)
Pe de alta parte ... e ok si asa ... caci cel mai mult inveti din greseli si nu din reusite ... si ne intoarcem pana la urma si la o zicala celebra printre privitorii cu un binoclu "... cu orice binoclu vezi mai mult decat cu ochiul liber". 
A si uitam sa zic .. eu recomand in general o putere 10x ... pentru simplu motiv ca o consider cea mai buna, cel putin pentru mine. Asta nu inseamna ca nu este OK si un 8X!