-----------------------------------
tudor
25 Apr 2020 09:52


-----------------------------------
Lacerta, foarte la obiect, vi s-a recomandat de cele mai multe ori deja...  Binoclurile din Seria Explorer de la Lacerta sunt binocluri luminoase, cu un camp vizual mare, coloristica excelenta, usor de privit. creand experiente foarte placute la oculare. In zona asta de pret acesta cred ca e cel mai bun. Normal ca o data cu pretul mic vin si inconveniente optice si mecanice: reflexii parazite, claritate pe margini slaba si un control al calitatii mai slabut. Dar sunt binocluri chiar de trei ori mai scumpe care pot avea aceste probleme, darmite seria ieftina Explorer. Daca vreti ceva mai bun decat Explorer cam trebuie sa dublati suma. Dar chiar si la pretul acesta dublu, alegerea trebuie facuta cu si mai mare atentie, pentru ca pot fi multe binocluri mai scumpe dar cu aceeasi calitate ca seria Explorer!! 
Deci, pentru sectorul asta de pret, cam pe Explorer toti colegii inclina.  Eu cred ca alegerea ar trebui sa fie clara si nu ar mai trebui sa va complicati inutil alegerea! 
Numai daca vreti sa mai strangeti bani si cu timpul sa achizitionati ceva mai de calitate!