-----------------------------------
chitac
02 Iul 2020 18:10


-----------------------------------
Salut,
Este un telescop corect la un pret corect.
Din pacate nu iti putem garanta nimic pe partea de calitate sau riscuri, cum e norocul. In cel mai rau caz pierzi 1000 lei, esti dispus?

Nu prea imi permit sa risc 1000 lei... daca mi-as permite sa risc 1000 lei as mai pune 1000 si as lua ceva sigur. :P


Pretul e bun dar maxim , e bine daca il scoti la 1100 + transport . Sa aiba optica  fara probleme si sa fie  curate oglinziile .  La focuser sa aiba adaptorul de la 2" la 1.25" si ocularele standard , luneta cautatoare. Tubul sa nu fie lovit /infundat ......capac tub + capac focuser . Bafta
Vad ca are acel miner ce ajuta la cautare , astfel telescopul este destul de nou , poti intreba.
Acum vad ca starea monturi la baza ei este ingalbenita in poza 2 . Si a telescopului este ciudata , are o nuanta diferita de a  restului  monturii , e un galben nu alb curat. Eu nu as lua la banii astia asa ceva !
O fi fost pe post de cazan de tuica , ceva nou .....tip dobson

Exact asta ma face sa ma indoiesc de el... baza telescopului e ingalbenita, am impresia ca a fost tinut afara si l-a plouat... ceea ce nu ar fi bine daca a plouat si in interiorul lui.



O fi o varianta mai buna asta? Desi e mai mic...

https://www.olx.ro/oferta/telescop-newton-skywatcher-130-650-avant-oglinda-parabolica-IDdKrqr.html