-----------------------------------
HoO_Germany
17 Apr 2006 16:58


-----------------------------------

2. As fi totusi curios care e numarul astronomilor amatori din Galati si care sunt realizarile lor care au justificat investitia.

Salut dragon

eu nu cred ca la punctul asta trebue cineva sa scrie justficatie, pentru ca acest Muzeu si Planetariu este o institutie pentru popor. Si fiecare poate sa intra la acest club si sa stea ca membru acolo si sa faca astronomie fara sa investe bani in instrumente private. 
Ca voi la Timisoara faceti astronomie in cerc privat, tot este bine si se poate fie stimat si asceasta chestie, dar nu se poate compara cu lucru din Galati.
Galati a avut posibilitatea a primii banii de la Judetul Galati. Daca voi ati avea asemenea posibilitate a primi banii de la Judetul Timisoara, nu cred ca nu ati lua. Asa ca nu inteleg de ce se face asa o "problema artificiala" la finatarea Planetarului Galati?
Este de intelegere ca Romania la acest punct financial unde multa saracie exista, are alte probleme de a cheltuii banii, dar de ce nu se poate fie mindru ca ROMAN a stiie ca in Romania exista ca si in alte tari vestice posibilitatea a face astronomie publica? Imi pare rau, asta nu pot intelege.

Cer senin
Robert