-----------------------------------
Mircea Pteancu
17 Sep 2020 23:55


-----------------------------------
Nu stiam despre telescopul de 60cm de la Cluj dar multumita acestui topic  mi-am actualizat oleaca informatiile  cu cele cateva exprimari eliptice din pdf.

In rest , ce sa zic, lucrurile sunt asa cum le stim : cei din mediul academic stau cu nasul pe sus sa nu-l ajunga vreun bat kkcios.
De la Cluj si pana la Bucuresti si aiurea exista numai astroclubul din Capitala cu care actiunile sunt organizate ''pe sestache'' sa nu afle ''publicul larg''.
Vad ca a avut loc o masa rotunda in Iunie 2019 la Timisoara dar Doamne fereste sa invite vreun outsider,vreun nepriceput d-asta din ''publicul larg'', ca sa poata unii exclama ''vai,dar ce buni suntem, numai noi suntem peste tot''.
Cum am zis deja, Doamne fereste sa colaboram,doar suntem romani !

Cata deosebire fata de asociatia noastra astronomica MCsE unde profesionistii colaboreaza armonios cu amatorii, unde multi cercetatori provin dintre amatori, unde amatorii individuali, sau cei organizati in grupuri locale, sunt sprijiniti ,nu flituiti.

DRAGA COMUNITATE ASTRONOMICA INEXISTENTA DIN ROMANIA 
SA ITI FIE RUSINE PENTRU COMPORTAMENTUL DISCRIMINATOR !!!

Cred ca ar trebui sa informam finantatorii despre acest comportament discriminator, despre scarba, infumurarea si sictirul cu care sunt tratati omuletii care consacra buna parte din timpul,energia si banutii munciti cu greu pentru studiul dezinteresat al  Astronomiei.

Mircea