-----------------------------------
URANUS7
21 Sep 2020 19:03


-----------------------------------
Mul&#539;umesc, draga Mihai.

Sigur ca ai dreptate. Eu am primit doua feluri de repro&#537;uri de-a lungul acestei experiente ale mele, in procesarea imaginilor solare: la începuturi, un repro&#537;  s-a referit la calitate si a fost foarte dur, venit mereu de la un prieten de-al meu, pe buna dreptate (ceea ce m-a întărit foarte mult) si al 2-lea  repro&#537; venit târziu,  a fost acela ca am o "alunecare" către partea artistica. Iară&#537;i am cautat sa corectez. Dar acum, sunt in sfarsit dezlan&#539;uit  si ma voi lăsa purtat si de o u&#537;oară imagina&#539;ie artistica ... atunci când voi procesa pentru IIAPOTY.   :P 
Cum am mai spus, mai sus, evenimentele surprinse in H-alfa oferă cele mai bune ocazii pentru o "înnobilare" artistica, prin dispunerea, mereu schimbătoare, dramatica dar si sublima in acela&#537;i timp, a plasmei, numai bine de a "întări artistic" ceea ce impresionează mai mult.  :) 
Si da, vremurile se schimba iar noi trebuie sa ne ducem la co&#537;ul de gunoi propriile prejudecă&#539;i, daca vrem sa "supravie&#539;uim" prezentului. 
Mie îmi convine caci n-am fost niciodată "bătut in cuie" in toate sensurile vorbind. :P

Cer senin cu multa sănătate tuturor!