-----------------------------------
tudor
23 Oct 2020 09:35


-----------------------------------
Sa ne spuneti si noua unde este acest magazin de specialitate unde se pot testa instrumetele pe viu, ca venim si noi! :) De ce zic asta in mod ironic, pentru ca un astfel de magazin cel putin la noi in Bucuresti nu exista!

Pentru copil si nu numai, luati Lacerta 10x34 ca are distanta interpupilara reglabila sigur intre 55mm-75mm (am masurat-o eu cand am avut acest binoclu, masuratoare ce o fac tuturor binoclurilor testate de mine). Acum depinde si ce distanta interpupilara are copilul dumneavoastra. Dupa cum a spus si colegul DBird puteti sa masurati distanta interpupilara a copilului cu o rigla (este Distanta dintre centrele pupilelor) chiar daca cu o acuratete mai mica dar va faceti o idee macar! 
Eu zic ca Lacerta Smart 10x34 s-ar incadra cel mai bine in cerintele dumneavoastra: este mic si compact usor de stabilizat de un copil, are distanta interpupilara mica si este  "un instrument potrivit pentru observatii facute de un copil in jurul sumei de 450 de lei"

Trepied pentru acest binoclu nu merita efortul. Dar poate ii luati si un telescop si atunci trepiedul este obligatoriu!