-----------------------------------
GunDALF
23 Oct 2020 15:33


-----------------------------------
Fiindca e mai de off-topic, sa spun ca mi-am comandat pentru Lunny (ED72/420) de la dezertorii aia de englezi (fi-le-ar Brec&#537;itu' de râs) :lol: un ocular pe 1.25" focala de 3.2mm BST Starguider ED. Initial am vrut sa-l comand de pe FLO, apoi am gasit mai ieftin pe ebay. Nou-nout. L-am luat dupa ce in prealabil am dialogat cu colegul nostru apis21 (ce-o fi cu el ca n-a mai intrat din august?) :( Il are si mi l-a recomandat si mie. L-a laudat, l-au laudat si altii, am vazut ulterior, si cum chiar imi doream s-o folosesc pe Lunny si la planete (fara adaos de Barlow/Powermate), am zis sa-i dau o sansa.

Mi-a luat de pe card 268 de lei, deci pare o afacere buna. A ajuns sa coste cu totul (inclusiv transport din GB) cat un Planetary de la SW, pe care eu n-am putut sa-l sufar. L-am avut pe cel de 5 mm acum cativa ani si nu m-a convins. Sper ca asta sa fie mai bun.

Ce m-a uimit, e faptul ca Posta Romana se misca bine de tot. :lol: Deja in Galati dupa mai putin de doua zile de la intrarea in tara. Wow, asta chiar e o performanta pentru Posta! Luni s-ar putea sa-l am in mana...