-----------------------------------
URANUS7
29 Oct 2020 00:22


-----------------------------------
Azi, o bucurie mare pentru mine: albumul (colec&#539;ia nr. 9) oferit gratis, primilor 10 clasa&#539;i la competi&#539;ia  "Insight Investment Astronomy Photographer of the Year 2020", sec&#539;iunea "Our Sun",  mi-a sosit prin Royal Mail, in sfarsit. Este o mare bucurie pentru mine sa  vad, in acest album, imaginea mea solara printre cele ale marilor astrofotografi de pe tot globul,  dar si sa &#537;tiu ca aceasta imagine va fi expusa in  cadrul Royal Museum, pentru câ&#539;iva ani buni, de acum încolo, alături de alte 3 imagini ale mele, intrate la alte 2 etape ale concursului. Am colec&#539;ionat pana acum, cu aceea&#537;i ocazie, in total 3 asemenea albume, edi&#539;ii de lux as zice, ca si calitate. :)
Mai jos ata&#537;ez un colaj cu albumul din 2020 + imaginea mea si textul alăturat, dar si o imagine cu cele 3 albume primite in total. Este o mare provocare ca astrofotograf sa răsfoie&#537;ti oricare dintre aceste albume, indiferent de sec&#539;iunea la care te opre&#537;ti, dar desigur, sec&#539;iunile pentru nebuloase si galaxii (sec&#539;iuni cu cele mai laborioase imagini, după părerea mea) sunt cele mai impresionante, mai fascinante. :)