-----------------------------------
GunDALF
22 Dec 2020 15:14

Donez o camera
-----------------------------------
Camera este un Meade DSI, prima varianta, color. Suita Autostar Envisage functioneaza chiar si pe Windows 10, deci nu e problema de compatibilitate. Poate fi folosita pentru achizitie de imagini sau ca o camera de ghidaj. Functioneaza excelent cu PHD2, testat de mine.

Fiindca e vremea sarbatorilor, m-am decis sa o donez. La fel cum am primit-o, asa o dau si mai departe. Exact in aceeasi stare. Am primit-o de la un Domn care pare ca nu mai activeaza pe acest forum, Emil Kolbert, caruia ii mai multumesc inca o data si in numele celui ce o va primi. La acea vreme (cand am primit-o) chiar aveam de gand sa pasesc in zona foto DSO, insa niste probleme de sanatate m-au tinut departe de acest hobby o buna perioada de timp. Ulterior, cand m-am mai pus pe picioare, timpul a devenit o problema si camera n-a fost scoasa si pusa niciodata la treaba. Cam asta e situatia si in prezent. 
Camera a fost modificata de dl. Kolbert, care a inlaturat o parte din radiator, probabil pentru a-i adapta un element de racire Peltier sau un ventilator... n-am idee exact care a fost scopul. Vezi foto.

N-as fi pus nicio conditie, dar vreau ca aceasta camera sa fie folosita de cineva, nu sa stea degeaba, cum a stat la mine. De aceea, o va primi primul care demonstreaza preocupare in domeniul foto DSO si care nu are o asemenea camera. 
Sau daca dintre moderatori si membrii mai vechi aveti vreo propunere, sunt receptiv la ea. Chiar as ruga asistenta dvs. in acest demers. :)

Complet gratis, numai transportul este platit de destinatar. Probabil ca va fi mai anevoie expedierea si primirea in perioada aceasta, dar important e ca va veni... pana cerul se va limpezi.  :wink: