-----------------------------------
Aurel
01 Ian 2021 21:24


-----------------------------------
@ tudor, dupa postarea ta, nu am decat 3 lucruri de spus:

1. Mersi de precizari! Vezi, de-aia mi-am facut cont aici, pt ca voi chiar pareti sa va pricepeti in acest domeniu! Si nu o spun la misto!

2. Abia astept sa ma sunati vreunul, sa ma intrebati prostioare de genul celor intrebate de mine: daca este vid intre sticlele unui termopan/tripan, sau daca profilele PVC cu 7 camere sunt mai bune decat cele cu 6 camere, sau daca 3 cm de polistiren foarte dens izoleaza termic la fel cu 10 cm de polistiren "obisnuit", sau daca zidesti cu o caramida groasa mai este nevoie de izolatie termica? etc  :D  :D   Sunt culegeri din folclorul constructiilor, iar raspunsul corect ii socheaza pe unii, la fel ca pe mine un binoclu de 3.000 de euro  :D  :D  :D 

3. Desi tare m-ar fi mancat in beeep! de un monocular "jmecher" cu zoom, sistez orice achizitie pina cand voi proba TMC-ul lui dbird. O saptamana pe teren, in conditii reale! Si apoi o sa va spun daca dbird mi-a deschis cu adevarat ochii si mi-a oferit scula potrivita :D
Mersi inca o data, dbird! Abia astept sa primesc scula si sa ies pe teren cu ea! Cu siguranta voi reveni aici cu pareri !!!