-----------------------------------
Aurel
05 Ian 2021 06:41


-----------------------------------
Fratilor, cred din ce in ce mai mult ca aveti dreptate!
Pardon: sunt convins ca aveti din ce in ce mai multa dreptate!
Pardon bis: sunt convins intru-totul ca aveti intru-totul dreptate! Asta in legatura cu magnificatiile peste 8x !!! Dar inca nu am primit binoclul TCM de la dbird, ca sa ma lamuresc live :) 
Noptile trecute, si se pare ca si asta, m-a prins 6 dimineata citind despre binocluri!!! Uau!!! Daca asta fac inainte sa am un binoclu serios, ce naiba o sa ma fac dupa ce o sa am unul? Nici nu vreau sa ma gandesc!  :D  Ce-i drept, am fost avertizat ca da dependenta...

Am rasfoit pe net inclusiv magazine virtuale care comercializeaza binocluri CHIAR si de 8x30 sau 10x32 cu stabilizator de imagine !!!!!! Pretul? O nimica toata: minimum 3.000 de lei! Adica minimum 600 de euro! Oare de nebuni fac asta? Si eu care visam 10x25, si 12x32, si 15x40, si 20x50 etc. :(  :(  Iar "vedetele" sunt "niste" 16x40 si 20x60, de "firma", evident, care costa 30.000 de lei!!! Fiecare, nu impreuna! Adica peste 6.000 de euro bucata! Adica de 2 ori mai mult decat m-a costat pe mine in anul 2015 autoturismul propriu, SH, Ford Fusion, fabricat in 2005! Ma rog, s-a dovedit super masina la ce imi trebuie mie, dar totusi :D  Bai frate, a'nebunit lumea de tot, dom'le, nu alta! :D Am si uitat sa mai intreb pe site daca face si cartofi prajiti ... sau macar masaj la spate :D  Dar cred ca nu ... Dar se pare ca face masaj la retina!!!

Sau, poate, avea dreptate scumpa de nevasta-mea, acum vreo 3-4 ani, cand ne ciondaneam daca sa ne luam nu mai stiu ce minune, iar eu ziceam ca e prea scump, ca nu merita etc (cum fac adeseori barbatii). Si ea mi-a replicat candid, senina si fara ura, fara inversunare, ca unui copil mai prostut, asa ...: "NU este prea scump, ... castigi tu prea putin!" Ups!!! M-a uns pe suflet! :D  :D  Vezi daca nu am avut binoclul la timp? :D  :D  Poate faceam un leu de doi in plus!!!  Deci, dragi prieteni, un binoclu de 6.000 de euro nu este scump, ci doar ca majoritatea dintre noi castigam prea putin ca sa ni-l putem permite! :)  :)  :)  :)  :)
Sau stai!!!  NUUUUU asaaaa !!! Eu am o alta varianta mai "de bine", mai impaciuitoare, mai pentru toti: poate unii dintre noi au alte prioritati in viata!!! Eeeeeeh, ce frumos suna, nu-i asa ???!!!???!!! De ce nu ar fi real, nu???  Chiar este !!! Mai ales daca fu*em 500 de lei pe luna pt tigari ... :(   Bine, doar unii, mai jmecheri ... :)  :)  :)  :) cum am fost si eu ... ani de zile ... :(  :(  :(  :(  M'nezo !!!

Pe de alta parte, am vazut niste review-uri la Lacerta Smart 10x34, atat aici, cat si aiurea, foarte promitatoare! Mai mici, mai ieftine, mai ... vedem :D

Pana nu imi ajunge scula de la Dbird, nu cumpar nimic! Am zis! Dupa ce o sa ma "lupt" cateva zile bune cu ea, o sa vad cum stau... Pana atunci, nici pe Raul de la Astromagazin nu am curajul sa il deranjez... Apropo, o fi userul "racostru" de pe acest forum?...

@ erwin 
Da, prima data cred ca l-am "pacalit" sa mi-l deconteze. 60 lei! Dar nu este vina lui ca l-am pierdut/furat. Ma inteleg bine cu patronul! Dar daca ii cer 600 lei pt un binoclu/monoclu, o sa cam zica ca fur curent ! Poate vreo 100-200 de lei... Binoclul ma ajuta pe mine, uneori indirect, si mai putin pe el... Sunt convins ca peste 90% dintre agentii de tamplarie nu au asa ceva!!! Nicidecum spoting scope pe trepied!
Dar nu neaparat banii sunt problema, ci mai ales <<daca>>!!! Astept TCM-ul...
Dar despre asta, intr-un episod viitor :)  :)  :)