-----------------------------------
GunDALF
05 Ian 2021 12:23


-----------------------------------
   Cat despre recomandarea ta cu presupunerile , iti fac si eu o recomandare : ar fi cazul sa destramati bisericuta asta atotstiutoare , in vectori mai primitori si mai ingaduitori cu noii veniti . Asa ar fi normal ! Si atunci poate vom reusi sa ne intelegem.

Tinere, de pe ce forum ai poposit aici? Cumva de pe vreunul gen Softpedia? Ei afla ca aici cei care stiu despre ce este vorba cu aceste instrumente optice, chiar stiu. Pe alte forumuri probabil ca ai fost luat peste picior de unii la fel de nestiutori ca si tine si te-ai infoiat in pene de cateva ori, dar ai cam ramas cu obiceiul. In primul rand, mai sus i te adresai unei doamne/domnisoare (Stille), asa ca ai putea fi nitel mai respectuos. In al doilea rand, din recomandarile tale se vede clar nu ca n-ai habar, dar ca mai ai mult de rumegat pana sa dai sfaturi de achizitie altora. Experienta ta frustranta cu un newtonian este absolut irelevanta, in conditiile in care multe alte mii de utilizatori nu se plang.
In al treilea rand, nu mai suferi de mania persecutiei. Aici nu suntem organizati pe bisericute, desi uneori asa s-ar putea crede. Bisericuta noastra e astronomia si astrofotografia. Unii sunt mai preoti, iar altii umili enoriasi. Ca sa faci trecerea dintr-o strana in alta, trebuie sa acumulezi muuuulta experienta. Eu, de exemplu, sunt un umil enorias, dar care stie ca nu stie. Tu nici macar nu stii ca nu stii. Fa pasul spre intelepciune si evalueaza-te obiectiv. Vei vedea ca am dreptate. ;)