-----------------------------------
GMax3
09 Ian 2021 13:26


-----------------------------------
@GunDALFMai ai de citit destul pana sa inveti 

    MariusP... cred ca ar trebui sa editezi si asta ...de fapt cred ca ar trebui sa stergi tot , asta ca sa ma faci sa cred ca esti echidistant pentru fiecare din noi si nu suntem la stana. Eu nu postez subiecte cu potential inflamabil , ci postez subiecte care ma intereseaza efectiv . Ce am postat Off Topic , a fost postat la Off Topic , asa imi amintesc .
Faptul ca GunDALF este atat de reactiv , deriva din faptul ca nu l-ati pus la punct asa cum trebuie de cate ori a fost nevoie , inclusiv acum . Eu inteleg ca pe forumul asta fiecare posteaza subiecte centrate pe interesul personal si cui nu-i place foloseste butonul IGNORE. Parca asa mi-ai recomandat , nu ? Daca nu e asa , imi poti comunica simplu ca la acest forum au acces doar anumite persoane si..v-am parasit .
   Si nu in ultimul rand , faptul ca GunDALF este un membru mai vechi ca mine nu ii aronda drepturi in plus , ca de exemplu dreptul de a fi citit sau ascultat neconditionat , fiindca sincer nu ma intereseaza sfaturile si recomandarile lui .