-----------------------------------
gheorghe adrian
13 Ian 2021 18:51


-----------------------------------
Dl Iacob

Intro postare anterioara am omis sa spun ca presiunea dinamica (ro.v^2), care apare la interactia structurilor dinamice ale substantei ar fi presiunea spatiului asupra substantei, presiunea care face translatia, inertia, energia cinetica a substantei si striveste corpurile la impact. In cealalta postare am incercat sa explic modul cum apare in spatiu depresiunea, care genereaza forta electromagnetica, forta csare propulseaza in spatiu structurile dinamice ale substantei. In alta ordine de idei, fiindca imi pare ca le aveti cu teoria informatiei, pun si eu urmatoarea chestiune. Avem relatia  h.f  care ne da energia fotonului oarecare. Dar aceasta relatie reflecta exact ceeace se intampla intro fractiune foarte mica de timp. Cat dureaza actul elementar de emisie al unui foton si respectiv cat este durata (dimensiunea temporara) a fotonului. Insa frecventa  f  reflecta ceeace se intampla in unitatea de timp, intro secunda. Rezulta sau nu, ca informatia asupra duratei fotonului, este continuta in constanta de actiune h?