-----------------------------------
jimao22
26 Ian 2021 16:19


-----------------------------------
Bun, hai ca eu ma grabesc sa fac o comanda.

Am gasit la circa 50 lei/buc drivere Trinamic in US, de unde iau si 2 motoare tip NEMA17, cu cel mai mare cuplu pe care l-am gasit. Astea sunt la randul lor cam 214 lei/buc.
Bluepill (dar si blackpill) nu se mai gaseste pe piata, cumva e un gol in productie si cred ca asta e motivul pentru care spaniolul acela a oprit productia, fiind cumva specializat pe acest controler. Eu am gasit ultimele 10 bucati disponibile, daca mai vrea cineva in afara de Gabi Dancanet - care deja mi-a cerut sa il ajut si pe el cu un set complet pentru un EQ5 - sa imi spuna acum si aici.
La preturile de mai sus se vor adauga taxe vamale, transport si TVA (al caror cuantum total nu il stiu inca).
O sa am nevoie de niste bani in avans de la cei care doresc, ca sa platesc fiindca deja s-au strans niste sume pana acum.

Am vorbit si cu Tavi si a gasit pe cineva care face circuitele imprimate la mare arta. O sa le fac aici, pretul este de asemenea mic, circa 20 lei/circuit, dar probabil depinde de complexitate si suprafata, deci trebuie verificat.

Restul se gaseste mai usor.