-----------------------------------
gheorghe adrian
17 Apr 2021 09:26


-----------------------------------
Cadi

Am avut speranta ca dl Vasile Tudor sa imi confirme, sau sa imi infirme, ca o persoana competenta in domeniu, corectitudinea demonstratiei. Si astfel sa am o baza pentru sustinerea sau respingerea identitatii dimensionale masa-sarcina. Apoi daca dumnealui a venit cu teoria dipolilor vortex, vroiam sa imi spuna ce parere are asupra perechilor de turbioane care ar aparea la nucleunii modelati ca rotoare foarte-multipolare si care ar explica aparitia, nasterea si existenta vortexurilor, vortexuri care ar explica mecanismul atractiei gravifice intre mase. Vroiam apoi sa imi spuna ce stie despre spatiul (universul) hiperbolic, care am vazut undeva, ca se spune ca ar fi la origine acceleratiilor gigantice din campul electric. Eu presupun ca dl profesor, ca oricare savant, este bine fixat in dogmele sistemului teoretic oficial si nu isi permite sa nu respecte aceste dogme. De aceea este obligat la tacere.
Sau poate considera postarile mele, ca argumentari neserioase si la nivel asa de elementar, incat nu trebuiesc luate in considerare si nu merita niciun raspuns.