-----------------------------------
CAdi
20 Apr 2021 10:05


-----------------------------------
Cadi

Am avut speranta ca dl Vasile Tudor sa imi confirme, sau sa imi infirme, ca o persoana competenta in domeniu, corectitudinea demonstratiei. Si astfel sa am o baza pentru sustinerea sau respingerea identitatii dimensionale masa-sarcina. Apoi daca dumnealui a venit cu teoria dipolilor vortex, vroiam sa imi spuna ce parere are asupra perechilor de turbioane care ar aparea la nucleunii modelati ca rotoare foarte-multipolare si care ar explica aparitia, nasterea si existenta vortexurilor, vortexuri care ar explica mecanismul atractiei gravifice intre mase. Vroiam apoi sa imi spuna ce stie despre spatiul (universul) hiperbolic, care am vazut undeva, ca se spune ca ar fi la origine acceleratiilor gigantice din campul electric. ....

Nu sunteti singurul care a observat corespondenta. 
Stati linistit relatiile scrise de dvs. sunt corecte.
Ca o completare eu cred ca semnul sarcinii este dat de spin:
daca spinul este dextrogir avem sarcini pozitive si daca spinul este levogir sarcini negative.
Un exemplu de incarcare opusa ar fi electronul si pozitronul si posibil o legatura si cu teoria dipolilor 
vortex a d-lui Vasile Tudor pentru ca spinul pozitronului este rasturnat fata de electron.
Daca la electron directia vortexului (spinului) este de sus in jos la pozitron este de jos in sus.