-----------------------------------
Erwin
23 Apr 2021 08:02


-----------------------------------
Într-adevăr, placa este maxESP, comandată la un fabricant în China iar piesele au fost cumpărate de la furnizori mai mari sau mai mici, unde le-am putut găsi, nu erau de toate într-un singur loc: mouser, TME, ardushop, optimusdigital iar altele au fost luate de la magazinele din "raiul electroni&#537;tilor" de pe strada Maica Domnului. Există &#537;i kit-uri de cumpărat adunate gata într-o pungă, al&#539;i colegi nu s-au chinuit să le adune, au comandat direct aceste kit-uri. Vor apărea în curând &#537;i pove&#537;tile lor pe aici. 

Mufe RJ nu am găsit să se potrivească. Am luat mufe cu filet cu 5 &#537;i cu 4 pini cu care vom lega motoarele. M-am gândit ieri că ce bine că au număr diferit de pini, în felul ăsta nu se vor încurca axele &#537;i se pot face legăturile &#537;i pe întuneric.

Am întâmpinat ceva dificultă&#539;i cu programarea Wemos D1 mini, s-a conectat cu ESP32 abia după a treia resoftare. Mai sunt câteva lucruri care pot fi îmbunătă&#539;ite la acest proiect, de exemplu cablajul, ca să se potrivească mai bine mufe RJ &#537;i alte piese &#537;i module care se găsesc pe la noi în locul unora greu de procurat.