-----------------------------------
florin1982
20 Apr 2006 07:28


-----------------------------------
Dragon iti recomand sa te uiti la propriile mesaje si sa-ti analizezi singur cele spuse. Ti s-a aratat punct cu punct unde gresesti; dupa aceea ai inceput sa arunci in stanga si in dreapta cu acuzatii, injurii... aceste lucruri nu pot fi trecute cu vederea si in momentul in care ma jignesti daca am fi fata in fata ti-as riposta in acelasi fel. Pe forum mi-am permis sa-ti intorc fix ceea ce ai oferit!

Sa explicam de ce ai fost caracterizat analfabet si incompetent:

Ai fost caracterizat analfabet deoarece ti s-a spus: banii provin din bugetul local si tu ai continuat sa aberezi cum ca banii ar veni din alta parte. Ori daca ti s-a scris si n-ai priceput am crezut ca esti analfabet deoarece am considerat ca rea vointa din partea ta nu exista. Bineinteles ca se poate sa fi inteles ce ti s-a scris si atunci inseamna ca exista rea vointa din partea ta. Deci am lamurit problema analfabetismului.

Despre incompetenta: nu te-a facut nimeni incompetent fara sa existe dovezi. Acele dovezi rezulta din mesajele tale si anume:"facem de 43 cand galatiul isi ia de 40" si "ce conditii de astroclimat rezulta la Galati". Daca tu crezi ca la Galati ar exista conditii de astroclimat care sa nu justifice 40 cm dar la Timisoara ar exista conditii de astroclimat care sa justifice 40 cm cu bani galateni atunci inseamna ca esti incompetent. 

Nu uita ca nu ti-a pus nimeni NIMIC in spinare (asa cum faci tu altora); nu ti s-a pus in spinare decat ceea ce ai spus!

Consider subiectul incheiat.

Florin
Eu am spus ceea ce aveam de spus, cred ca subiectul este epuizat. Ma bucur ca pana si dl Robert de la HoO, care are unele dificultati cu limba romana, a inteles despre ce e vorba. Nu am nimic personal cu nimeni de la Galati. Era vorba doar despre discutarea unor principii. Exact aceeasi discutie se poate starni si despre faimosul proiect AHR ... dar mai bine nu, cel putin deocamdata. Cat despre florin1982, mi-e intr-adevar scarba de toate mitocaniile si balivernele acestui analfabet incompetent cu obrazul gros. (Nu am facut decat sa citez din zoaiele pe care le-a aruncat el pe ecrane). Daca asa arata un cercetator stiintific, nu e de mirare in ce hal e cercetarea.