-----------------------------------
ZAN
06 Iun 2021 17:49


-----------------------------------
Ocularul plossl 32mm 5 element 2" a fost o eroare in lant,am lansat comanda cu un ocular 26 mm 1.25" 5 element in cos si am primit după câteva luni de asteptare ocularul de 2" 32mm tot 5 element ,surpriză a fost destul de mare,nu am mai încercat sa relansez comanda,nu stiu unde a fost greseala,probabil la bresser,asta e motivul pentru care ocular 26 mm 5 element 1.25" nu am ,20 mm tot 5 element 1.25 este in trusa.
Ocular 25 mm 5 element 1.25 nu stiu bresser nu cred ca are,folosesc mult produse bresser,avantaj important cu o reducere de 15% din pret produs.
Erori de comanda am mai avut cu un produs bresser,am comandat un iluminator luneta polară si a venit cu filet mai mic,
Am comandat din nou si a venit gresit si a doua comanda,greseala pe site-ul bresser,asta e motiv pentru care nu am mai încercat sa trimit ocular 2" inapoi.
Ocular 2" a stat inutil cativa ani nefolosit in trusă,nu se potrivea cu instrumente din dotare.
Nu am deplasat pentru observatii reflectoare,curtea casei e suficient,mai deplasez luneta dar reflectoare nu
Scuze ocular 32mm plossl5 elemente 2" am primit din greseala nu cel de 25 mm 2" m încurcat lucrurile derutat de informatiile gresite.
Ocular 25 mm 2" WA70° bresser e un proiect de viitor.Probabil o sa renun&#539; la cele 2 oculare omegon si o sa comand cel de la bresser.Mult timp am fost convins ca am primit ocular 25 mm 2" in loc de 26 mm1.25 dar am primit pe cel de32 mm 2"
Pe cutie scria 25 mm dar înăuntru era cel de 32 mm.
O sa incerc sa comand telefonic ocular 26mm 5 elemente 1.25" sa fie sigur ca nu vine gresit, pare un ocular bun,util.