-----------------------------------
admin
20 Apr 2006 12:08


-----------------------------------
Discutia aceasta ca si multe altele a deraiat. Au fost amestecate iar diferite teme si polemici.
Totusi pentru a da o sansa discutiilor despre cluburi si institutii am recreat o categorie, care in trecut nu a fost un succes.
Este vorba despre o noua  categorie, "Cluburi & Institutii", care a fost recreata la adresa:

http://www.astronomy.ro/forum/viewforum.php?f=33

Rog prin aceasta toate cluburile si institutiile autohtone sa se prezinte sumar in acesta categorie. Unele prezentari o sa le facem noi, echipa @stronomy.ro.

Alex Dumitriu si Tercu Jan Ovidiu deschideti va rog o tema in aceasta categorie in care va rog, prezentati sumar dotarea si activitatea institutiei dvs. de la Galati. O actualizare periodica si sumara nu ar strica.

Chiar daca acest lucru va deschide noi polemici sau discutii (sper ca aceastea sa fie pe un ton decent!) totusi va fi un loc de referinta la noi un forum, in care persoane active ale institutiei dvs. vor contura  imaginea acesteia pentru comunitatea astronomilor amatori si profesionisti din Romania. 
Stiu ca aveti si pe pagina institutiei o descriere de rigoare, insa eu consider ca nu strica sa va faceti publica imaginea si  pe alte site-uri si forumuri. Noi va apreciem activitatea si va invitam astfel sa va prezentati si la noi pe forum.

Astept feedbackul dvs. in noua categorie. Prin aceasta, discutia curenta este incheiata.