-----------------------------------
valy
06 Iul 2021 20:01


-----------------------------------
De multe ori m-am intrebat dece vanzatorii ambulanti au produsele puse pe un cearceaf pe jos: cand vine politia impacheteaza totul instant luand cearceaful de cele 4 colturi si fugind https://www.youtube.com/watch?v=iFSXz0n83QA 
De obicei pun totul pe punga/plasa cu care aduc sculele, de fiecare data nu-mi ies la socoteala capacele asa ca iau pungulite in care pun totul (oculare, adaptoate, barlow, etc), dimineata revin la fata locului si verific sa nu mai fi lasat ceva pe acolo. Le pun pe toate jos "la vedere" ca sa nu am probleme "oare unde am pus adaptorul X, o fi in cutie, o fi in suport, o fi pe masuta". De cateva ori m-a prins ploaia, asa ca am luat sacosa cu tot cu ce era pe ea si rapid in casa sau in masina. A doua zi fac recensamantul, pun totul la loc, eventual le las la soare ca sa se usuce de umezeala de peste noapte.
Lampita pe cap cu led este foarte utila, ca ai mainile libere, dar nici ledul de la tel sau chiar ecranul alb nu e de neglijat daca nu ai altceva la indemana. Incerc sa memorez unde este totul pus, sa nu calc pe ele, sa nu le uit sau sa le iau fara sa mai aprind lumina.