-----------------------------------
gheorghe adrian
29 Iul 2021 17:14

gravitatia cuantica
-----------------------------------

 De unde provine aceasta energie?

Dl ... Eu am crezut ca ati citit pdf-ul referitor la -teoria mecano-eterica a gravitatiei- in care am prezentat circulatia eterului prin structura dinamica a nucleonului, de unde am dedus constanta gravifica la nivelul nucleonului egala cu 8.epsilon,0. Cand am modelat nucleonul ca unda stationara foartemultipolara si de foarte mare putere, am gasit ca puterea instalata pe nucleon (neutron) este de 915 MW. Aceasta este sursa de putere care sustine gravitatia substantei si a universului. Structura de rotor greu foarte multipolar de foarte mare turatie si putere ia nastere prin interferenta constructiva a fotonilor gama neutronici, dupa refractia lor la 360 de grade, intrun mediu cu foarte mare densitate energetica in care viteza fotonilor este de 274 de ori mai mica decat c si energia cinetica a fotonilor se converteste in energia potentiala a masei stacata in campul magnetic al curentilor radiari si alternativi din structura dinamica a nucleonului.  Am imaginat o fabulatie, intro lucrare, cum ar fi putut sa apara fotonii grei din fotonii usori, prin comprimarea in repetate cicluri, la presiuni gigantice a plasmei de fotoni usori, si apoi aparitia particulelor elementare si a substantei, in urma contractiei puternice si ciclice a mantalei magnetice din jurul universului initial.  Cand am facut modelarea nucleonului nu aveam nicio idee despre energiile gigantice de care ai pomenit dumneata, implicate in mecanismul gravitatiei