-----------------------------------
Vizitator
31 Iul 2021 19:25

Re: Gravitatia cuantica
-----------------------------------
Nicio experienta nu a evidentiat contractia lungimilor si curbarea spatiului. 

Spatiul timp este curb si in consecinta pamantul este rotund, dumneata crezi ca pamntul este plat?

Foarte bine, fiecare e liber sa creada ce vrea insa asta nu schimba realitatea. Dar pana si o picatura de apa este rotunda din acelasi motiv spatiu-timp este curb si implicit sferic mai toate lucrurile sunt rotunde. Incepand cu picaturile de apa, fructe flori, planete stele etc. 

Daca dumneata nu vrei sa te trezesti asta nu ma priveste. Ce am scris aici nu am scris doar pentru dumneata ci pentru toate lumea, ce am scris eu este viziunea actuala a câmpului gravitational împărtă&#537;ita de cercurile oamenilor de &#537;tiin&#539;a si verificate experimental, ce vom mai descoperi in viitor ramane de vazut.

Dar lumea este plina de dogme, cand eram copil citisem o carte in care se explica ca lumea este ca un platou ce e purtata in spate de 4 elefanti, eu evident nu am crezut. Dar dumneata cine stie in ce carti de povesti ai citit aceste lucruri fara sens si le crezi ca atare si ai facut din asta un cult.

Din momentul de fata va ignor, nu mai vreau sa citesc inep&#539;iile ce le scrie&#539;i fără nici un suport &#537;tiin&#539;ific pe un subiect de fizica. Eu citesc doar căr&#539;i &#537;tiin&#539;ifice in fiecare zi, si prefer sa citesc lucruri mai interesante decât pove&#537;tile dumneavoastră fără sens.

Cu stima