-----------------------------------
Darius M
12 Aug 2021 19:37

Perseide 2021 si update Izgar
-----------------------------------
Vă salut,
Am fost ieri sa vad Perseidele intre Izgar si Vermes. Cerul a fost senin si intunecat, s-a vazut spectacolul foarte frumos.

A mai descoperit cineva locuri bune in zona TM? Ideal ar fi pe o raza de pana la 100km

Intreb deoarece locul dintre Izgar si Vermes nu mai este prea accesibil, am reusit sa intru doar vreo 10-20 de metri, apoi cararea este plina de buruieni prea inalte pentru o masina mica. 
Pe langa asta s-a plantat porumb si in partea stanga a cararii - e un sentiment usor de claustrofobie acolo, pe o carare ingusta fix intre doua lanuri de porumb :)

Am stat acolo vreo ora, apoi am mers inapoi catre Buzias si am mai gasit un loc relativ deschis unde am stat inca o ora, dar este relativ aproape de sosea si nu este la fel de protejat de copaci la intrare, asadar se mai vad din cand in cand lumini de la masinile care trec.

Daca doreste cineva sa organizam o iesire zilele acestea, scrieti aici. Eu as mai iesi la perseide. 

Bineinteles, in contextul actualei pandemii mentionez ca sunt vaccinat complet. Prind 5G si rulez windows 11 :)

Cer senin tuturor!