-----------------------------------
bulbulica
23 Aug 2021 11:21


-----------------------------------
Informatii de ultima data: am incercat din toate si .... n-am rezolvat nimic :))

Am cumparat adaptoare pentru 3/8 si 1/4, mai multe modele ca poate o sa se potriveasca ceva. Am incercat cu un trepied bun de la [url=https://altex.ro/trepied-foto-video-hama-star-62-4162-160-cm-auriu/cpd/TRPSTARPRO62/]hama. M-a surprins ca poate tine telescopul si montura cu succes, dar .... are un mecanism foarte tampit de Alt care se tot misca in fata si-n spate si care in secunda 2 poate dezechilibra telescopul. Daca s-ar putea fixa fara miscare acea axa ar fi perfect, altfel ... nu e ce trebuie si asta datorita trepiedului, din pacate. Pretul era bun, rezista la peste 3 kg cu succes, dar nu e facut pentru 2 axe de Alt (montura + trepied)

Bonus: daca pun OTA pe trepied, rezista la o inclinatie de 30-40 grade, dar daca merg mai sus, bucatile de plastic incep sa cedeze si sa o ia la vale.

Va atasez si cateva poze ca sa vedeti cu ce ma chinui de cateva saptamani si probabil tot la ideea de AZ3 o sa raman (speram sa gasesc ceva mai ieftinut, mai usor de transportat si depozitat, dar n-am gasit).