-----------------------------------
Cristian Kata
17 Sep 2021 19:23


-----------------------------------
Referitor la seria Explorer de la Lacerta, am avut in mana doua bucati 10x50 si unu 8x45, toate cu aceeasi defectiune, un brat ocular avea joc , incat practic se decolima la atingere, ocularul avea joc in interiorul tubului care este montat pe corpul binoclului, toate cele 3 binocluri erau noi noute. Ulterior am vrut sa cumpar second, dar am avertizat vanzatorii ca in cazul in care are acel defect il returnez, toti au spus ca are acel joc dar...nu e deranjant, sigur ca nu e deranjant nimic daca nu stii. Un coleg de forum, avea (si are) o problema cu un Explorer, a scris pe undeva pe aici, a incercat fiecare sa il ajute cum a putut....idee este ca binoclul lui are o prisma defecta, are valuri si distorsioneaza. Sunt defecte reltiv prostesti as zice, de aceea ideea ca exista loturi refuzate, si noi practic cumparam din acele loturi, este plauzibila. Apropo, unul din cele doua explorer 8x45, venit direct de la astromagazin.ro era asamblat gresit, ei au negat dar...au primit raspuns din service (parca din Ungaria) ca intradevar nu e montat corect, deci numai porcarii. Faptul ca si iboro l-a trimis tot din Ungaria este cam ciudat, si ei au zis ca este din Slovacia trimis, alta minciuna. Daca nu ne-am cunoste cat de cat intre noi, pe forum, am zice unii despre altii ca batem campii, "cum la mine e bun si la tine nu?". Vanzatorii nu au treaba, "vede bine, ne-am uitat si noi", doar si numele "vanzator" spune scopul lui, acela de a vinde.