-----------------------------------
Cristian Kata
17 Sep 2021 22:14


-----------------------------------
Vinovatul nu cred este vanzatorul final, pt ca eu am verificat si la huntershop si era aceeasi problema la Delta, la Lacerta am verificat din doua magazine, aceeasi problema. Cu Lacerta a fost mai complicat, au trimis in Ungaria sa vada daca nu vorbesc eu prostii, apoi au trimis alt binoclu, la care nu am obs sa se fi umblat, dar tot asa balanganea bratul ocular. La cei de la iboro le reprosez faptul ca nu am avut livrare cu verificare, eu il refuzam din start daca il puteam verifica, doamna nu a dat semne ca ar vrea sa mi-l bage pe gat. Binoclul a venit din Ungaria si era etichetata cutia cu emblema iboro, interesant...poate acolo au depozit, dar nu inteleg de ce toate depozitele sunt in Ungaria. Alt aspect este pretul, eu l-am luat la pretul care este in Polonia, si daca scadem TVA, adaos comercial...ajungem la un pret de achizitie de maxim 700-800lei, deci imediat la suma data de Dbird pe svbony(aproape, nu chiar), la banii astia nu stiu ce poate fi de el. Deci preturile sunt tinute artificial la noi in tara, probabil cumparate din stocuri rebut, si date la pret de pret. Iar vanzatorul nu cred ca isi bate capul cu verificarea calitatii. Nu am gasit in pachet nici o garantie, nimic, practic a fost ceva de genu "mi-a trecut glontul pe langa ureche".