-----------------------------------
Cristian Kata
18 Sep 2021 11:01


-----------------------------------
@valy Eu zic ca o zona de clar de max 60% la acest binoclu este cam slab, in sensul ca dupa 60% este teroare. Dar cu siguranta nu asa arata un Delta Extrem fara probleme, eu vorbesc despre rebutul care a fost la mine, eu cred ca avea ceva probleme la sticla, nu imi explic altfel cum putea sa dispara usa la casa respectiva brusc, trebuia sa inceapa treptat sa se vada neclara, dar ea disparea efectiv brusc, acesta a fost momentul in care am fost 100% convins ca e un rebut, eu nu am observat la alte binocluri asa ceva, sa dispara brusc ceva din camp, mai ales in conditii de contrast ridicat. Corecturile cu marker sa nu credeti ca erau ceva de genu un punct doua, era roata tot ocularul, nu avea vopsea pe muchii, si markerul nu era negru, de aceea l-am vazut usor, era indigo inchis.... Iar pe prisme nu avea cum sa fie praf, ar fi fost in tot binoclul daca era praf, deci era ceva defectiune la stratul anti reflex, sau ceva de genu, toate prismele se vedeau puricate daca proiectai lumina pe ele. Inca ceva ce am uitat, binoclul lui Dbird are kit de sigilare la prisme pus dealungul prismelor, la cel care l-am luat eu nu era asa, erau doar cateva puncte de kit, incomparabil mai putin cantitativ, nu semanau deloc din acest punct de vedere. Deci vorbim de un rebut clar. Cunosc si eu situatia unei fabrici italiene de incaltaminte din zona, se intampla sa refuze cate un camion intreg, si il aduceau din Italia in RO unde il punea la vanzare, am si cumparat de la ei, la unele produse abia daca vedeai defectul.