-----------------------------------
Cristian Kata
20 Sep 2021 12:52


-----------------------------------
AM GASIT PROBLEMA. Dupa mai multe tatonari, am gasit problema, practic mi-a spus de la un magazin foarte cunoscut la noi in tara si apreciat, nu spun numele ca sa nu le fac probleme pe viitor, mai ales ca au fost foarte deschisi cu mine. M-a intrebat ce probleme am avut la cele verificate si au confirmat tot ce am spus, si ei au avut aceleasi probleme de 2-3 ani cu seria Extreme si au zis ca nu este vorba de stocuri cu defecte ci toate la rand sunt cu defecte. Momentan nu au mai adus....se intelege. Producatorul este singurul vinovat. Corecturi cu marker, decolimare, etc toate asa vin de la producator, practic o linie de productie de ....cacao. Le-am spus ca totusi exista si binocluri bune din acesta serie, la care mi-au spus ca doar cele cumparate de minim 2-3 ani. Deci nu mai dati cu banii pe loteria asta pt ca nu sunt bilete castigatoare in punga. De apreciat ca magazinele serioase nu mai vand asa ceva, si chiar daca le au in lista stiu ei cum sa faca incat sa nu le doriti de la ei :). Bravo lor!