-----------------------------------
2SKY
09 Noi 2021 19:01


-----------------------------------
1. Nu cred ca aia e biserica !
2. E mai degraba palat ! sint multe femei in tablou , si dupa cum sint imbracati acei posibil hoti / criminali nobili ? E clar ca nu sint prea religiosi . 
3. Credeti ca meteoritul a fost donat bisericii ? a fost gasit in curtea lor ? Sa fim seriosi , rideau de ei enoriasii , ditamai preotii  cu dracu in biserica . Mai totii meteoritii au miros de sulf , pucioasa , negrii , prezinta semne de ars .
Inchizitia ... biserica , are si ea probleme vechi si multe , si mai nou nu pot fara aur... daca da ....si - ar dori cite o biserica pe fiecare strada . Nici nu stiu astia contribuie la buget , au tva ... . Inainte invatatorul , preotul , postasul , erau cei de care trebuia sa asculti , de incredere ! . In zilele noastre preotii au ramas de caruta , daca vezi ce perle scot .... . E bine ca cad meteoritii , e faina si credinta , dar cu mare atentie , daca vin aia de la patriarhie si imi confisca meteoritii zic ca sint pietre din rai ? Nu se leaga nicicum meteoritii cu biserica , eu as crea o alta sectiune , STIINTA VS RELIGIA .
 Cartea ramine de mare importanta , ca explica , consemneaza , la scara planetara fenomenul si nu e partinitoare .