-----------------------------------
Mircea Pteancu
26 Dec 2021 01:16


-----------------------------------
La Multi Ani si tie !
Interesanta tema de meditatie.
Sanse nu avem nici acum iar in viitor nici atat.
In viitor, asteroidul acela fioros ar trebui sa vina foarte lent si sa indeplineasca vreo cateva conditii contradictorii sau imposibile.
Astfel, asteroidul ar trebui sa se deplaseze numai ziua iar noaptea sa se opreasca.
In plus, pentru a-l tinti cu raza laser ar trebui sa se vada pe cerul de zi.
De ce ?
Din cauza Marii Resetari (Retezari) energia in viitor va fi numai si numai ''verde'', de la panourile solare si de la morile eoliene care abia, abia vor alimenta becul de la lanterna - de unde necesitatea ca asteroidul sa se deplaseze numai ziua cand vor functiona si panourile solare. De fapt, trebuie aranjat cumva ca asteroidul sa se deplaseze numai dupa-masa.

Dar toate aceste probleme sunt ale prapaditilor lipsiti de aparare din lumea larga. Eu nu am asemenea griji. De la instalarea juntei militare, toate grijile mi-au disparut, cu ordine si precizie militara toate problemele noastre vor fi rezolvate. 
Puteti sa verificati in atlasele voastre geografice, hartile multor tari africane si sud-americane au devenit galben-verzui de invidie de la o vreme. 
Mai mult, in curand va apare un decret care va militariza Fizica ( numai un geniu in imobiliare poate gandi atat de alambicat).
Celebra ecuatie relativista a lui Einstein va fi inlocuita cu: 

G (de la golf)= m (de la mutu) ori *(steluta de general) la patrat.

Mircea