-----------------------------------
gheorghe adrian
02 Feb 2022 12:01

Capacitatea electrica a fotonului in vid
-----------------------------------
Dl. CAdi.
Eu doar am dedus ca particulele elementare sunt ori unde singulare stationare de mare amplitudine, cum este cazul electronului, ori sisteme de foarte multe unde stationare de mare amplitudine, cum este cazul nucleonului, care in propagare pe circomferinta de raza particulei, ar aparea ca niste inele si s-ar comporta ca niste rotoare foarte-multipolare, de turatie si putere foarte mare. Fapt ce ar explica simplu energiile gigantice eliberate in reactiile nucleare. Hotarat lucru, particulele elementare nu sunt bilute compacte rigide. Fiindca doar sunt sediile unor circulatii foarte intense ale campurilor fizice. Circulatii care nu ar fi deloc posibile prin niste bilute rigide compacte. La linkurile acelea se tot arata experimentul cu doua fante, ca dovada experimentala a dualismului unda corpuscul. Dar acele rezultate experimentale se produc doar in domeniul optic, unde frecventa fotonilor este comparabila cu frecventa de pulsatie a substantei, cand se produce difractia luminii la interactia cu substanta. Insa in domeniul razelor ics si gama nu se produce nici reflexie nici refractie nici difractie. Si nu se poate observa efectul dublei fante. De aceea eu sunt convins ca efectul ondulatoriu al particulelor este doar o aparenta si se datoreaza structurii periodice si rotatiei foarte rapide a particulelor. Rotatie produsa de forta electromagnetica ce actioneaza asupra curentilor radiari din unda stationara de mare amplitudine. Fiindca doar asa spun formulele. Ca forta electromagnetica este la echilibru cu forta de inertie. Femg=Fi 
(B.I.L=m.a)