-----------------------------------
IACOB DUMITRU
17 Feb 2022 09:13


-----------------------------------
la ce bun aceste insiruiri de cuvinte emanate de un creieras ?? asa crede creierasul asta ca intelege mai mult ca altele despre functionarea universului . cu asemenea "cunostinte superioare " puteti levita pe un covoras ? puteti emite antilumina neagra puteti trece pereti de beton ? nuu sunteti la fel ca orice pensionar ce merge cu plasa in piata dupa salata si cartofi . cu higs fara higs rachetele zboara cu jeturi arzand fumegand ca acum 100 de ani racheta lui Oberth
Ca sa intelegi functionarea Universului trebuie mai intai sa intelegi functionarea micului pas, microuniversului in profunzimea sa, sa intelegeti "creierul care va inconjoara".
Eu pot sa emit doar informatii, scrise, spuse cu voce tare sau nu, aceste informatii penetreaza cu usurinta peretii de beton.
Dupa cum bine stiti, atat rachetele cat si jeturile sale fac rau mediului inconjurator, eterului fizic, spatiului fizic care este datorat de fiecare data, in oricare locas al sau, unei tensiuni, unei forte interne si implicit unei contabilizari, unei logici, unui cuplaj, unui dialog.
Al surzilor sau nu, dialogul exista, scris, vorbit, gandit, cu fapta, cu forta, cu ghiuleaua etc...
Antilumina, adica distrugerea urmelor oricarei informatii deja existente, nu o poate face nici Dumnezeu, distrugerea totala a unei informatii este ilogica, aducerea la zero absolut este un non-sens, este crima perfecta, aducerea la zero absolut nu poate fi o fapta dovedita, deci este un FALS, un NEADEVAR.
Din pacate, din bogatia de limbaje promovate de eterul fizic, se atribuie spatiului fizic doar limbajul fortei.
Nimic rau in acest demers, doar ca nu se cunoaste cu adevarat ce este si de ce apare aceasta FORTA.
Forta de atractie gravitationala, nu am descoperit cine si cum o produce, asemenea despre celelalte forte.
OK, sarcinile pozitive si negative se atrag/resping, dar ce este sarcina, ce este cu adevarat aceasta calitate?
Desigur, dumneavoastra stiti raspunsurile si orisice afirmatie noua este condamnata ca fiind in afara subiectului.
Orice afirmatie este informatie, deci face parte din subiect, din eterul fizic cu multitudinea sa de informatii, altfel nici nu asi fi intrat la discutii pe acest subiect.
Gandurile pot schimba orice, chiar si pe noi insine.
Domnule Calin, aveti dreptate cu delirul, intr-un mai mic sau mai mare procent este distribuit in intreg eterul fizic, apartine tuturor, ete benefic, fara minciuna nu am sti ce este acela adevar si implicit nu am avea cum sa ne raportam, sa comunicam.
Megaloman este acela care nu ia in serios, minimalizeaza obarsia sa, eterul fizic.