-----------------------------------
IACOB DUMITRU
18 Feb 2022 09:26


-----------------------------------
Poate nu am fost suficient de explicit:
- eterul fizic, il numesc asa pentru a nu se crea confuzii, este spatiul Universului;
- acest spatiu este "la fel de plin" energetic si implicit informational in fiecare locatie a sa;
- faptul ca noi il vedem mai plin intr-un loc si mai gol in altul este o normalitate justificabila logic;
- faptul ca noi il vedem mai plin nu inseamna ca el este neaparat mai bogat energetic;
- aceasta "iluzie", acesta interpretare, acest "mic delir' este pe cat de necesar tot pe atat de justificabil, este singura posibilitate, singura solutie de a transmite, de a comunica, de a confirma, de a scoate ceva in evidenta.
Campul in sine este informatia, observatia transmisa, dar in spatele ei se ascunde munca, activitatea multor alti "enoriasi", enoriasi pe care, la modul individual, eu ii numesc foton, relatie monotona, relatie justificabila logic si care scoate in evidenta cuanta cu cuanta si mai ales ce este aceasta cuanta, forma, volumul etc... 
Concluzie:
"Plinul" este in egala masura peste tot in Univers, el este eterul fizic.
Consider ca, in masura in care toate manifestarile spatiului fizic pot fi justificabile, atunci eterul fizic poate fi considerat trup, finta, logica aplicata, viu, etc..
Justificarea asa-zis teoretica este in principiu experiment, mod de manifestare a spatiului fizic, a eterului fizic, a viului.
Domnule CAdi, cunosc problemele cu care se confrunta Fizica, mai mult decat atat, am fost atras de aceste probleme toata viata, desigur sunt enorm de multe lucruri bune descoperite de fizica, fara ele nu am putea lega o discutie si mai ales nu am sti ce si unde sa mai cautam.
Sa presupunem ca am sti tot, am atins apogeul in fizica si tehnologie, suntem full option din toate punctele de vedere, nu lucruri noi, nu evenimente noi, nu tu tic-tac, nu tu pitpalac, no motion.
Eterul fizic, spatiul fizic este continua cautare in carne si oase, este logica aplicata, activa, nu numai in creierele nostre ci in intreg Univesul.