-----------------------------------
gheorghe adrian
28 Mar 2022 22:51

Armonica fundamentala a sistemului solar.pdf
-----------------------------------
Dl. CAdi

Eu am gasit formula dimensionala pentru masa inerta a lui Maxwel intr-un articol al lui Miles Mathis. Era acolo rationamentul prin care era dedusa. Dar acolo este o gradina mare. Ca sa gasesti ceva iti trebuie multa rabdare. Eu insa am gasit aceleasi deimensiuni pentru masa gravifica, folosind formula (legea) lui Gauss) pentru sarcina electrica, in care am pus in locul campului electric, acceleratia gravifica normala la suprafata corpului (astrului)  g si in locul permitivitatii electrice -epsilon zero-. am pus un epsilon gravitational, in care in locul constantei electrice  k  am pus constanta gravifica  G;  EPSg=1/(4.pi.G). Am comparat masele corpurilor din sistemul solar, calculate cu formula (legea) lui Newton, M=V.ro, cu masele acelorasi corpuri calculate cu legea lui Gauss. Si am gasit ca sunt sensibil egale. Fapt ce m-a convins ca masa si sarcina au aceeasi dimensiune fizica. Chiar daca in manuale nu spune deloc asa ceva si pentru savantii nostri este doar o erezie inacceptabila in sistemul teoretic al fizicii.