-----------------------------------
habarnam
26 Apr 2006 16:10

hmm
-----------------------------------
Aici, cred ca stiu bine ca nu au fost fonduri pe cai oculte..

Observatorul era in planul complexului cand Ovidiu nu avea treaba cu muzeul.  Lucrarile la complex au inceput dupa revolutie, iar in Galati au fost majoritari psd-istii (cred ca de aia a zis cineva de pupatul pesedistilor)

In acesti 10 ani, s-au tot scurs banuti pentru complex(cladire + parc). Daca va doare asa mult putem afla si sumele, dar nu are rost.

Sectia de astronomie a fost facuta imediat dupa deschiderea pentru public, cand psd-istii erau in cadere libera..

Fondurile risipite au fost, ca mai peste tot in Romania, din gestiune frauduloasa si din incompetenta.( Am vazut tot la noi undeva, nu spui unde, calculatoarea la 2,5 luate acum 2 ani, pe care se juca solitaire  )

Invidie nu cred ca ar trebui sa starneasca, eu unul sunt bucuros ca impozitele din salariile parintilor mei s-au dus la muzeu, si nu intr-o sculptura abstracta (ca-n Bucuresti); singurul lucru care m-a deranjat este ca au fost gestionat aiurea de multi ani in urma)

Ca isi pierde din magnitudine, situat in oras, asta e bine sa fie stiut, dar din moment ce sunt banii galatenilor, chiar nu trebuie sa fiti invidiosi.. Poate doar sa va ambitionati si mai tare pe drumul vostru.. 

S.A.M.D.