-----------------------------------
gheorghe adrian
06 Apr 2022 09:55


-----------------------------------
Dl Stanescu
Toare formulele scrise de mine au rostul sa argumenteze logic asertiunile din mesajele postate. Fiindca asa s-a cerut, ca toate opiniile sa fie argumentate cumva. Sigur ca toate formulele au si rostul sa convinga lumea stintei ca universul fizic este bidimensional si ca toate teoriile cu universuri multidimensionale sunt doar teorii metafizice. Dar dumneata ce spui? Sarcina si masa sunt sau nu surse de miscare in universul fizi? Produc sau nu acceleratii in spatiul din vecinatate?  Sarcina si masa sunt sau nu sunt generatoare de campuri fizice, care sunt doar purtatori ai acceleratiei? Sunt unii care au inteles ca masa ar fi doar vibratie. Este o intelegere gresita. Fiindca densitatea masei este data de patratul inductiei magnetice  (ro~B^2), inductie care nu este frecventa ci este rotatia turbionului magnetic. Eu chiar am aratat ca in spatiul vid nu poate exista vibratie sau unda, inteleasa ca miscare periodica oscilatorie a punctelor materiale ale mediului, de o parte si de cealalta a pozitiei de echilibru. Din cauza fluidului perfect, incompresibil si inponderabil care materializeaza spatiul fizic si a carui existenta relativitatea o respinge categoric. Am ajuns la sintagma ca; - In spatiu nicio vibtatie, numai translatie. Eu am aratat ca experiente celebre, pentru a caror explicatie s-a edificat  TR  pot fi explicate simplu si perfect intuitiv, fara metafizica relativista.  Sigur ca pot sa imi imaginez ca fizicienii care studiaza mecanica nucleara, ar putea descoperi un mecanism prin care sa fie compensat cumva fluxul eteric de aspiratie al planetei si astfel s-ar putea creea sisteme de propulsie in spatiul casmic. Dar vezi dumneata vreun institut care sa initieze experimente care sa demonstreze indubitabil fluxul eteric de aspiratie al planetei si inplicit existenta acelui fluid insesizabil, (dar care totusi face inertia si energia cinetica a substantei) respins de TR.?