-----------------------------------
florin1982
26 Apr 2006 18:43


-----------------------------------
nu sunt vanator de scuze dar cand cineva ma jigneste fara dovezi consider ca-mi datoreaza cel putin scuze!

M-ai inteles gresit, ca as intoarce acuzatiile spre tine... nicidecum! ti-am ilustrat lucrurile la care ma refeream. Acuzatiile respective sunt indreptate spre cei care stiu ce-au scris si probabil tot ei (si doar ei) stiu si DE CE au scris fara acoperire doar cu dorinta de manjire cu noroi.

Cand spuneam ca se cunosc personal anumiti de pe acest forum nu m-am referit neaparat la tine. M-am referit la persoane care formeaza mici bisericute divizand de altfel astronomia romaneasca... cum fac acest lucru? SI prin acuzatii de genul celor care le-am evidentiat mai sus si pe care tu credeai ca le-as fi indreptat impotriva ta. Departe de mine acest gand.
Poate cu o singura exceptie... vizavi de CV-ul subtire unde dupa cum observi se lucreaza la el... si am intrebat si de eventuala colaborare cu altii din tara iar majoritatea s-au facut ca ploua. Ai vazut tu sa fi raspuns vreunul la acea "cerere"? Eu nu. Probabil erau prea ocupati cu identificarea surselor de finantare pentru coronado si cu scriere unui mesaj in care sa incerce sa ilustreze cat de inutil este coronado.

Florin