-----------------------------------
Erwin
06 Iul 2022 07:20


-----------------------------------
Din câte &#537;tiu, kit-urile Go-To au posibilitatea de a lucra &#537;i manual. Eu nu m-a&#537; agita în sensul ăsta, e mult mai interesant să găse&#537;ti singur obiectele! La 250mm apertură ai atâtea obiecte accesibile din ora&#537; încât vei avea nevoie de luneta de 120mm pe post de căutător! :)

Chiar ieri am auzit la radio un comentariu despre cât de mult ne strică smartphone-ul modul de a gândi, creierul devine mai lene&#537; iar memoria pe termen lung este afectată. Faptul că avem GPS care ne dirijează spunându-ne pe unde să mergem ne scute&#537;te de mult efort de memorare &#537;i de căutare a drumului, economisim timp, dar asta se poate întoarce împotriva noastră. Capacitatea creierului scade prin faptul că este neantrenat &#537;i, în caz că rămânem fără semnal ne rătăcim imediat. Ceea ce am &#537;i pă&#539;it deja... A&#537;a că un kit Go-To, de&#537;i pare ra&#539;ional să ai unul sau cel pu&#539;in urmărire cu o platformă EQ, poate fi în detrimentul nostru pe termen lung.  :ugeek: