-----------------------------------
gheorghe adrian
18 Iul 2022 12:04

Adaus la -Formula lui Fresnel-
-----------------------------------
Dl Iacob
Eu am postat niste mesaje ca raspuns la postarea d-lui Erwin, care pretindea date experimentale concrete si matematica consistenta care sa sustina si sa valideze o teorie gravitationala. Si i-am indicat experimentul lui Grusenik, experiment care pare sa sustina ideea fluxului eteric de aspiratie al planetei. Dar dumnealui a intors-o zicand ca nu este in domeniul preocuparilor dumnealui. Si atunci i-am amintit de experimentul M-M si experimentul Pound-Rebka.Experimente care nu pot sa cred ca nu le cunoaste. Experimente care sunt explicate prin efecte relativiste, dar care pot fi si dovada fluxului eteric de aspiratie al planetei. Nu am avut de loc intentia sa deschid o discutie pe seama acestor experimente. Iar in ce priveste chestiunile de logica, eu vad ca logica mea nu se potriveste cu logica savantilor. Savantii tot sustin existenta undelor E-M, in vid, fara mediu de propagare, precum si miscarea fara suport material. Eu vad ca in vidul inelastic, inponderal si neinertial, nu poate exista vibratia punctelor materiale si nu poate functiona mecanismul undelor. Asa ca in vid este doar translatie, nicio vibratie. Si translatia apare ca interactie, ca efect al presiunii dinamice a spatiului fizic, materializat de oceanul eteric, asupra structurilor dinamice ale substantei.