-----------------------------------
florin1982
27 Apr 2006 14:27


-----------------------------------
Vor fi si realizarile respective. 
Eu nu sunt astronom. Si nu eu dau recomandarile pentru observatorul din Galati. Nu cred ca sunt dator sa-ti explic tie cu ce ma ocup dar in nici un caz nu ma ocup de astronomie... daca asta era dubiul tau.

Pe de alta parte, tocmai faptul ca Ovidiu nu s-a ascuns si a pus cartile pe masa (spre deosebire de sfatul tau de a tace chitic si a arata la sfarsit pozele) poate sa-ti dea de inteles ca nu exista nimic de ascuns si nimic "ocult" in provenienta banilor. De altfel asa cum si el a zis, orice astronom amator/profesionist din Romania va fi binevenit sa foloseasca facilitatile. In acelasi timp si alte cluburi de astronomie sunt invitate sa invete un pic de management trecandu-se peste mandria propria, astfel avand sanse eventual sa realizeze lucruri chiar mai interesante.

Cu stima,
Florin

Zircon are dreptate, discutia nu-si mai are rostul, cel putin nu aici. Dar de ce ar trebui eu sa tac si sa las galatenii sa vorbeasca? La fiecare rand al meu se raspunde cu epistole nesfarsite. Adica ei cu banii si vorbele si eu fara bani si sa mai si tac?!? Fondurile de la Galati sunt bani publici, altfel de ce ar mai fi trebuit recomandarile Institutul Astronomic al Academiei Romane si ale unor "astronomi profesionisti care lucreaza in strainatate" (n-or fi tot aia care au facut fotometrie pe Maja si Maria?). Si apropo pe ce baza s-au dat aceste recomandari, pe baza fotometriei respective? Pai daca-i pe asa tin sa va anunt ca avem un timisorean care are niste realizari nemaipomenite. Din pacate le-a facut la USNO in America. Proiecte in Romania? Cine mai crede in asa ceva? Leonardo si d-na Puvak! Poti sa scrii 'jdemii de dosare daca nu ti-a spus cineva "scrie tu numai acolo ca avem noi grija". In orice caz eu dac-as fi primit suma aia as fi tacut chitic pana as fi halit toti banii si la sfarsit va aratam o poza sa ramaneti toti cu gura cascata. Si poza aia nu era eu langa telescop, sprijinit de el ci niste filamente si protuberante solare sau filamentele din Lebada sau Capul de Cal sau ...