-----------------------------------
IACOB DUMITRU
10 Aug 2022 07:52


-----------------------------------
Cred ca urmariti consecvent sa ma blocati. Fiindca din postarile dumneavoastra, cu filozofie si metafore, nu inteleg nimic.
Domnule Gheorghe,
Exista studii exprimate exclusiv in libajul normal al Fizicii, studii privind translatia, inertia, lumina, gravitatia etc.
Nu va sunt suficiente aceste studii, nu pot ele explica fenomenele pe intelesul tuturor in general si pe intelesul dumneavoastra in particular?
Eu am luat de bune, cand ati spus ca ati inteles cum functioneaza fenomenele fizice. Si de aceea am dorit sa ma lamuriti cum functioneaza, cum se produc fenomenele fizice omniprezente;-translatia, inertia, lumina, gravitatia. Dar fara abateri, fara erori, fara corectii, fara canele de comunicatie s.a.
Nihil fara abateri, erori, corectii, oricat de idealist am privii evolutiile in general, evolutii bazate exclusiv pe miscare, miscare bazata exclusiv pe abateri, corectii, oscilatii, etc.
Si am aratat ca judecata se infunda cand incerc sa explic nasterea asimetriei de presiune in sanul materiei inponderale, care materializeaza spatiul fizic, sediul si suportul miscarilor fizice. 
Mai mica sau mai mare, asimetria exista, nu se naste, exista si o contorizare a ei, toate abaterile si implicit corectiile sunt doar redistribuite.
Incercati la nivel mental sa miscati un punct pe o curba, doar cu puterea gandului dumneavoastra, intelegerea va fi deplina doar in momentul in care veti observa ca nicio presiune din lume, mai mult sau mai putin inchipuita, nu poate realiza miscarea in acest fel, adica fara salturi, fara abateri, fara corectii.
Am spus ca toate fenomenele sunt ceasuri, ceasuri ce au ca principiu de functionare contabilizarea unor abateri, a unor erori si nu in ultimul rand principiul autocorectiei.
Fiecare ceas indica scurgeri diferite ale timpului atat pe plan personal cat si in comparatie cu celelalte ceasuri, nici vorba de sincronism perfect si in acelasi timp, doar valori finite ale abaterilor.
Desi corect din punct de vedere teoretic, acest principiu, acest mod relativist de scurgere a timpulu nu poate ramane exclusiv la stadiu declarativ, ca simplu potential.
Fiind unica solutie de existenta, avem in mod automat o punere in practica a sa.
Asimetria, asincronismul trebuie pur si simplu sa fie "batator la ochi", sa fie explicit,  adica sa se manifeste practic, ca si reactii, relatii de contabilizare a dezechilibrelor.
Nici nu imi dau seama daca filozofia dumnevoastra este o filozofie idealista sau este o filozofie nihilista.
Incercati sa acordati atentie doar ideilor exprimate, corectitudinii sau noncorectitudinii lor, nu incerc sa va blochez ideile, ca bun samaritean, doresc sa va fac sa intelegeti mai mult, nu e usor si imi dau perfect seama de acest lucru, prejudecatile va apartin iar eu nu pot face mare lucru in acest sens.