-----------------------------------
raduM
25 Ian 2008 21:16


-----------------------------------
Va salut cu respect pe toti cei de aici
Rețiproca  :D . 
Nu e nevoie să fii oficial ("să te formulizezi", spune fizicantul). 
Ba chiar e nevoie să fii (într-o oarece măsură) boem.

Sigur că e ok cu pasiunile depărtate de domeniul profesional.
Mie-mi place grădinăritul, de exemplu... ecofiziologia plantelor viticole... studiile estetice în serile călduțe de primăvară...  :lol:  :lol:  :lol: ... nu prea sună a Fizică, nu?  :roll:  

Dacă nu e prea repede să fac asta, constat o legătură între chestiile care te pasionează: cutremurele și erupțiile vulcanice sunt fenomene catastrofice, supuse funcțiilor 1/f. 
O remarcă pisicologică  :shock: : probabil delicatețea aparaturii cu care lucrezi și responsabilitatea transmisiei fără reproș (dacă e ceea ce cred că e telemedicina) cer o refulare, de unde orientarea spre fenomene violente, la scară covârșitoare, incontrolabile și relativ impredictibile. (Poate citește asta vre-o babă nebună și bogată și mă angajează pe post "Freud - ul casei"  :lol: )

Și dacă nu sunt indiscret, spune-ne și nouă (scuze de la cei care știu) ce-i aia telemedicină, că m-ai făcut curios. E chestia cu medicii care operează de la distanță? Ceva-ceva am auzit -dacă despre asta e vorba -, dar pe bune că aș vrea să știu mai multe.