-----------------------------------
Cristian Kata
13 Aug 2022 21:20


-----------------------------------
Dupa o vreme mai indelungata in care am cautat un binoclul 10x cat mai bun pentru mofturile (pt ca unele cerinte probabil sunt mofturi) mele, perioada in care am fost dezamagit puternic de experienta cu Delta Extrem 10x50 ED ( din cauza lotului prost pe care l-am nimerit), singura scapare o vedeam in APM 10X50 APO ED, dar, am ajuns sa iau tocmai modelul prezentat aici de Tudor, Zeiss Conquest 10x42 HD. De completat nu prea as avea ce, pe langa ce a spus Tudor, dar totusi cateva aspecte....si din partea mea: In primul rand este imposibil sa poti intelege capacitatile unui binoclu doar citind un review, mai concret, avand in vedere faptul ca Tudor a avut prin mana mai multe binocluri foarte bune, parca nu a fost atat de "flamat" cand a scris acest review, eu personal am fost extrem de impresionat de acest model. Si daca vorbeam mai sus de mofturi, ma refeream mai exact la claritatea spre margini, unde cred ca Tudor a fost prea aspru, ca sa zic asa, eu zic ca claritatea spre margini e foarte buna la un camp de 6.6 grade pentru un roof, daca o sa am timp o sa incerc sa vad care este campul in care practic e claritate incontestabila. Inca nu l-am testat cu adevarat, dar totusi as zice ca e un pic SI mai bun decat zice Tudor. Cam atat deocamdata...:)